Wat zeggen de profs?

Voetbalprofs zijn de helden van de velden. Ze hebben uren en uren doorgebracht op de velden van clubs in de buurt. Maar dat niet alleen, ze hebben ook jarenlang meegedaan aan verschillende voetbaldagen. Nu moedigen deze profs jou aan om ook extra te gaan voetballen en plezier te maken tijdens de Clubvoetbaldagen. Bekijk de aanmoedigingen van spelers van Ajax, AZ, FC Utrecht, ADO Den Haag en scheidsrechter Kevin Blom!

>>> Bekijk voetbaldagen per vakantie

Ook veel gelezen:
Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen
Hoe krijg ik Clubvoetbaldagen op mijn club?

Reacties ouders

"Wat een geweldig concept. Mijn zoon is heerlijk bezig met zijn favoriete spelletje terwijl ik onbezorgd mijn dag kan invullen. Een betere en leukere opvang zou ik niet weten." Marja (moeder van Rik, 10 jaar)


"Mijn kinderen kwamen drie dagen lang met de mooiste verhalen thuis. Top geregeld en bedankt!" Mevrouw Jongerius (moeder van Job, 7 jaar)


"Een sportieve, gezonde, veilige en sociale tijdsbesteding voor de lange kindervakantie. En mijn zonen stonden iedere dag te trappelen om te gaan. Wat kan een vader zich nog meer wensen?" De heer Peperkamp (vader van tweeling Fred & Jimmy, 11 jaar)

>> Voetbaldagen per vakantie