Veelgestelde vragen

Leuk dat je enthousiast bent over de Clubvoetbaldagen. Je kunt de website natuurlijk doorsturen naar de verantwoordelijke mensen binnen je club. Om je club aan te melden (of voor meer informatie) neem dan contact op met het hoofdkantoor via info@clubvoetbaldagen.nl of 071-3628819. Je kunt de uitgebreide brochure op deze pagina aanvragen.
09.00 - 10.00 Aankomst / Opvang
10.00 - 12.00 Training (1)
12.00 - 13.00 Lunch
13.00 - 14.00 Animatie
14.00 - 16.00 Training (2)
16.00 - 16.30 Einde / Opvang
Naast de funactiviteiten en het animatieprogramma wordt er iedere dag minimaal 2x 2 uur intensief getraind. De trainingen zijn zo opgebouwd dat ze voor iedereen goed te volbrengen zijn.
De trainingsgroepen bestaan uit +/- 12 kinderen. Op deze manier krijgen de kinderen maximaal aandacht waardoor het voor iedereen leuk is om het trainings- en animatieprogramma te volgen. 98% van de kinderen gaf vorig jaar aan tevreden met zijn/haar trainer/begeleider te zijn.
Dat kan op twee manieren bij de Clubvoetbaldagen.

Gezinskorting
Als je meerdere kinderen inschrijft op één formulier ontvang je per kind €10,00 korting. Dit gaat automatisch en zie je terug in het betaaloverzicht en op de factuur.

Tenuekorting
Als je in 2024 twee keer meedoet aan Clubvoetbaldagen krijg je 20 euro korting. Neem dan wel je tenue van de eerste keer mee. Je kunt een kortingscode aanvragen via info@clubvoetbaldagen.nl en de 20 euro wordt in mindering gebracht op het inschrijfbedrag. De korting kan achteraf niet worden gereclameerd.
De ervaring leert dat de kleding niet afwijkt van de de standaardmaten. Houd wel rekening met de snelle groei. Als kinderen al ver voor de voetbaldagen worden opgegeven hebben ze soms al een maat groter tijdens de voetbaldagen. Neem contact op met info@clubvoetbaldagen.nl voor het aanpassen van de maat.
De Clubvoetbaldagen vinden plaats in verschillende weken in de mei, zomer-, en herfstvakantie. De exacte weken en locaties zijn te vinden via deze pagina.
Inschrijven staat open voor alle deelnemers van 6 t/m 13 jaar.
Deelnemen aan de Clubvoetbaldagen is kosteloos voor clubs en zonder financieel risico. Sterker nog, per deelnemer krijgt de club een vergoeding! Vraag de uitgebreide brochure aan via deze pagina.
Een deelnemer betaalt vanaf €120,- euro voor 3 dagen toptraining. De deelnemer ontvangt daarnaast 3x een volledig verzorgde lunch, drankjes en een verzorgd animatieprogramma. Iedere deelnemer ontvangt een volledig Clubvoetbaldagen tenue (shirt, broek en kousen) en oorkonde/certificaat. De exacte prijzen verschillen per locatie.
Tijdens de Clubvoetbaldagen werk je een speciaal trainingsprogramma af. Lees hier wat je allemaal gaat leren.
De beste trainers van de organiserende club zijn geselecteerd om leiding te geven tijdens de Clubvoetbaldagen. Het speciale trainingsprogramma beheersen zij door een speciale Train-de-Trainer cursus die zij voorafgaand aan de Clubvoetbaldagen hebben gevolgd. Tevens hebben ze een volledig draaiboek en trainersapp waarin alle oefenstof staat beschreven en uitgebeeld.
Clubvoetbaldagen neemt de club bijna al het werk uit handen. Zonder inspanning van de club wordt het echter geen succes. In de clubbrochure staat alle informatie over het organiseren van Clubvoetbaldagen. Voor het maken van een afspraak op de club kun je contact opnemen met het hoofdkantoor via info@clubvoetbaldagen.nl