Partners

Steun van het bedrijfsleven is belangrijk voor Clubvoetbaldagen. Als bedrijf kunt u Clubvoetbaldagen helpen, zodat meer kinderen kunnen genieten van gave voetbaldagen en uw bedrijf wordt gepromoot op de manier die het beste past.

Nauwe samenwerking
Clubvoetbaldagen maakt graag met uw bedrijf een plan op maat om de samenwerking sterker te maken. Als partner identificeert uw bedrijf zich met het positieve, sportieve imago van Clubvoetbaldagen en de uitgebreide communicatiemogelijkheden richting +/- 100 KNVB-clubs, de deelnemers en hun hele achterban. Posters en folders bij scholen en clubs, advertenties in bladen, website zijn voorbeelden van mogelijkheden.

Meer kinderen voetballen tijdens de schoolvakantie
Clubvoetbaldagen wil kinderen op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland de mogelijkheid geven om 3 geweldig sportieve voetbaldagen te laten beleven tijdens de mei- en zomervakantie. Deelname moet laagdrempelig zijn zowel voor ouders, kind en clubs.

Mogelijkheden
Neem voor de mogelijkheden voor uw bedrijf en/of een oriënterende kennismaking contact op met Alexander Nonnekes via alexander@clubvoetbaldagen.nl 

 

  Official partner  
   
 
Kleding partner
                Supporter van:
Erkend leerbedrijf
     
 
Samenwerkingspartners