Trainers op en top voorbereid

Trainers zijn ontzettend belangrijk tijdens de voetbaldagen. De trainers zorgen ervoor dat jij een gave voetbalvakantie zult beleven. Grotendeels zullen dit de trainers van de organiserende club zijn. Er wordt door de clubs extra aandacht besteed aan het selecteren van alleen de allerleukste trainers. Deze trainers worden via een Train-de-Trainerscursus volledig klaargestoomd om de oefenstof optimaal over te brengen. Mede door de unieke oefenstof is de training helemaal anders dan dat je gewend bent.

Het leukste vond ik dat ik mijn trainer echt goed heb leren kennen bij de Clubvoetbaldagen - Jens, 10 jaarTrainers zorgen voor fijn sportklimaat

De trainers zullen voor, tijdens en na de Train-de-Trainerscursus de filosofie van Clubvoetbaldagen eigen maken. Op deze manier wordt er een veilige en sportieve omgeving gecreëerd waarin je optimaal kunt genieten. Daarnaast wordt het accent tijdens de cursus gelegd op coaching om individueel extra aanwijzingingen te kunnen geven zodat je niet alleen veel plezier hebt maar ook een betere voetballer wordt.


Ook veel gelezen:
Hoe kan mijn club ook meedoen?
Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen

Reacties ouders

"Wat een geweldig concept. Mijn zoon is heerlijk bezig met zijn favoriete spelletje terwijl ik onbezorgd mijn dag kan invullen. Een betere en leukere opvang zou ik niet weten." Marja (moeder van Rik, 10 jaar)


"Mijn kinderen kwamen drie dagen lang met de mooiste verhalen thuis. Top geregeld en bedankt!" Mevrouw Jongerius (moeder van Job, 7 jaar)


"Een sportieve, gezonde, veilige en sociale tijdsbesteding voor de lange kindervakantie. En mijn zonen stonden iedere dag te trappelen om te gaan. Wat kan een vader zich nog meer wensen?" De heer Peperkamp (vader van tweeling Fred & Jimmy, 11 jaar)

>> Voetbaldagen per vakantie