Te gekke animatie

Naast alle voetbaloefeningen zal er ook aandacht worden besteed aan plezier en pret onder elkaar! De intensieve trainingen worden afgewisseld met leuke fun activiteiten speciaal voor jou.

plezier naast het veld met buikglijden en dansen op tafel

Ontspanning tijdens en na de lunch
De lunch is je rustmoment tijdens de voetbaldagen. Met 2x 2 uur training en wedstrijdjes heb je dat ook wel even nodig. De batterij wordt opgeladen met een heerlijke lunch en leuke animatie want er moet ook veel gelachen worden, toch? Word jij bijvoorbeeld de winnaar van de officiële Clubvoetbaldagen penaltybokaal? Of ga jij naar huis met de hoofdprijs in de voetbalbingo? Naast het voetbal dus veel kans op te gekke prijzen en daarbij maken we van de lunch natuurlijk een groot feest.


Iedereen maakt voetbalvrienden
Alle voetballers willen lekker voetballen en lachen met sportieve jongens en meisjes om zich heen, toch? Je kunt je daarom alleen inschrijven en je zult zien dat je snel nieuwe voetbalvrienden maakt of vriendjes tegenkomt van andere clubs uit de buurt. Je kunt ook met een vriendje of met je hele team opgeven, hoe leuk is dat!? Let er op dat je dat even aangeeft bij je inschrijving. Bij de indeling wordt gelet op: vriendjes, leeftijd en niveau.

Ook veel gelezen:
Zijn Clubvoetbaldagen ook interessant voor mijn club?
Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen