Ouders

Clubvoetbaldagen zet aan tot actief sporten en biedt de jeugd van 6 t/m 13 jaar een unieke kans om zich verder te ontwikkelen. Vaak is de vakantie best lang en kunnen kinderen zich gaan vervelen of worden een beetje passief door lang op de bank zitten en tv, playstation kijken. De Clubvoetbaldagen kan dan een welkome afwisseling zijn om de kinderen aan te sporen tot voetbal en bewegen. Sporten, gezond bezig zijn en plezier gaan hier in hand in hand.

Elk kind voelt zich veilig tijdens de voetbaldagen
De veilige omgeving van de voetbalclub geeft een vertrouwd gevoel. Samenwerken, respect voor elkaar en je goed voelen zijn kernwoorden van onze voetbaldagen. Hierbij zorgen de trainers en begeleiders voor ondersteuning en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Tijdens de Train-de-Trainer dagen wordt onder andere aandacht besteed aan de sociale omgangsnormen van de deelnemers. Clubvoetbaldagen vindt het van belang dat alle kinderen zich veilig en prettig voelen tijdens deze drie voetbaldagen. Daar spelen de trainers en begeleiders ook een belangrijke rol in.

Een veilige, sportieve en betaalbare opvang
Samenwerken, respect voor elkaar en je goed voelen zijn kernwoorden van onze voetbaldagen. Hierbij zorgen de trainers en begeleiders voor ondersteuning en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Elke club krijgt een uitgebreid draaiboek over de oefenstof. Daarin worden ook de pedagogische uitgangspunten vermeld. Maar tevens hoe coach je kinderen op een positieve wijze. 'Vanuit plezier leert elk kind het meeste' is dan ook de rode draad tijdens de 3-daagse.