Het leukste voetbalkamp

voetballers in een outfit van jako

Clubvoetbaldagen is het allerleukste voetbalkamp van je mei, zomer- of herfstvakantie. Tijdens de drie te gekke dagen ga je beter voetballen en daarnaast allerlei leuke (voetbal)spellen doen met je vrienden.

Trainers halen het beste in je naar boven
De trainers zijn in topvorm omdat ze zelf een speciale voorbereiding hebben gekregen om van de Clubvoetbaldagen een groot succes te maken! Ze gaan je drie dagen uitdagen met leuke en afwisselende oefeningen op het veld.

Lunchen en lachen
Ook naast het veld valt er genoeg te beleven. Je krijgt natuurlijk een lekkere lunch en daarnaast zul je iedere dag aan speciale animatie mee kunnen doen zoals de officiële Clubvoetbaldagen penaltybokaal of voetbalquiz.

Begeleiding

Staf tijdens de voetbaldagen
Trainers, begeleiders en vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk tijdens de voetbaldagen. Want zij zorgen ervoor dat jij een gave voetbalvakantie gaat beleven. Dit zijn trainers van de organiserende club. Wel is het goed om te weten dat er door de clubs extra aandacht wordt gegeven aan het selecteren van alleen de allerleukste trainers.

Een fijn sportklimaat is van groot belang. Alle trainers, van de club, nemen uitgebreid de tijd om de filosofie en oefenstof van Clubvoetbaldagen eigen maken.


Trainingsprogramma

Ben je helemaal gek van voetbal? Wij ook! Tijdens deze 3 dagen ga je voelen wat het is om een echte voetballer te zijn. Iedere dag wordt er ten minste 4 uur getraind. Je wordt uitgedaagd om te kijken of je net dat stapje verder kunt gaan dan tijdens de gewone trainingen op je club. Het speciaal voor de Clubvoetbaldagen ontwikkelde trainingsprogramma gaat er voor zorgen dat je heel veel balcontacten hebt in 3 dagen!

Voetbaldagen met veel afwisseling en uitdaging
Naast alle speciale trainingsvormen wordt er een toernooi gespeeld, is er een penaltybokaal en o.a. een individuele 7-kamp. Je gaat de strijd aan met je nieuwe voetbalvrienden en vertrouwde teamgenoten. Kortom, zeker geen tijd om je te vervelen!


Ook veel gelezen:
Hoe krijg ik Clubvoetbaldagen op mijn vereniging?
Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen