'Een supergaaf event voor de club'

Vraag hieronder de brochure op en lees alles over hoe je binnen no-time 3 voetbaldagen organiseert...

Altijd al een voetbalkamp (thuis slapen) voor enthousiaste jongens en meiden zelf willen organiseren? Maar ontbreekt het aan tijd en energie? Dan hebben wij nu de kant-en-klare oplossing. Samen met Clubvoetbaldagen zijn er binnen de kortste keren drie toffe voetbaldagen op de club. En 2024 wordt een extra bijzondere editie voor clubs en deelnemers, want Clubvoetbaldagen viert zijn 10-jarig jubileum.

Voor elke club, (jeugd)leden en trainers is dit een win-win situatie in het jubileumjaar. Vraag direct de brochure op met nog veel meer informatie. Vervolgens nemen wij contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op de club. En wie weet is er dan een voetbalevent waar iedereen van de club trots op is.


Garanties voor de club...

De club loopt geen enkel financieel risico. Geen doorgang = 100% geld terug garantie voor deelnemers en geen schade voor de club. Wel zo fijn.

Al meer dan 9 jaar horen wij bij de top van Nederland als het gaat om voetbaldagen en zijn uniek in ons concept. Kortom: een meer dan betrouwbare partner.

Een extra bijzondere editie voor alle betrokken door het 10-jarig jubileum van Clubvoetbaldagen in 2024.

Expertise waar jullie veel aan hebben. We maken het zo makkelijk mogelijk om een topevent te organiseren.

Korte en snelle communicatie. Er is één aanspreekpunt. Daarnaast zijn wij het hele jaar partner. Of het nu gaat om oefenstof, train-de-trainer sessies of sprekers uit de profwereld.

Een vaste vergoeding per deelnemer én een bonusstructuur. Dus naast een topevent ontvangt de club ook extra inkomsten. Echt een win-win.

Ondersteuning voor de club...
Op het gebied van


Organisatoren aan het woord


BROCHURE 2024


"De dagen zijn uitstekende teambuilding met als resultaat ook na de voetbaldagen meer samenwerking & overleg in alle geledingen van de club. Daarnaast zijn alle credits en goodwill 100% voor jou en de club."


"Het concept is zeer laagdrempelig om mee te doen. Zowel qua gevoel als zeker qua prijs! Echt een feestje voor alle kinderen."


"Clubvoetbaldagen is onderdeel van ProCamp Voetbal (www.procamp.nl). Zij zijn sinds 2016 marktleider op het gebied van voetbalkampen. De ervaring en expertise van ProCamp is verwerkt in de Clubvoetbaldagen. Zo krijg jij de beste ondersteuning die er is."


"Elke dag is een belevenis."