'Een supergaaf event voor de club'

Vraag hieronder de brochure op en lees alles over hoe je binnen no-time 3 voetbaldagen organiseert...

Altijd al een voetbalkamp (thuis slapen) voor enthousiaste jongens en meiden zelf willen organiseren? Maar ontbreekt het aan tijd en energie? Dan hebben wij nu de kant-en-klare oplossing. Samen met Clubvoetbaldagen zijn er binnen de kortste keren drie toffe voetbaldagen op de club. En 2024 wordt een extra bijzondere editie voor clubs en deelnemers, want Clubvoetbaldagen viert zijn 10-jarig jubileum.

Voor elke club, (jeugd)leden en trainers is dit een win-win situatie in het jubileumjaar. Vraag direct de brochure op met nog veel meer informatie. Vervolgens nemen wij contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op de club. En wie weet is er dan een voetbalevent waar iedereen van de club trots op is.


Garanties voor de club...

De club loopt geen enkel financieel risico. Geen doorgang = 100% geld terug garantie voor deelnemers en geen schade voor de club. Wel zo fijn.

Al meer dan 9 jaar horen wij bij de top van Nederland als het gaat om voetbaldagen en zijn uniek in ons concept. Kortom: een meer dan betrouwbare partner.

Een extra bijzondere editie voor alle betrokken door het 10-jarig jubileum van Clubvoetbaldagen in 2024.

Expertise waar jullie veel aan hebben. We maken het zo makkelijk mogelijk om een topevent te organiseren.

Korte en snelle communicatie. Er is één aanspreekpunt. Daarnaast zijn wij het hele jaar partner. Of het nu gaat om oefenstof, train-de-trainer sessies of sprekers uit de profwereld.

Een vaste vergoeding per deelnemer én een bonusstructuur. Dus naast een topevent ontvangt de club ook extra inkomsten. Echt een win-win.

Ondersteuning voor de club...
Op het gebied van

Een veelgehoord misverstand is dat veel clubs zich afvragen wat de kosten zijn om dit te organiseren? Helemaal niets! Voor elke deelnemer ontvangt de club een vaste vergoeding en is er een loyaliteitsbonus. Tevens ondersteunen we in de zoektoch naar sponsoren voor het event. Op deze manier zien al onze aangesloten clubs jaarlijks hun inkomsten stijgen. In 2023 was de gemiddelde opbrengst per clubs €1.821,00.

Gedurende het jaar zorgen wij voor alle marketing- en communicatiemiddelen rondom de voetbaldagen bij je club. Wij voorzien je van social media berichten (foto's/video's), posters en flyers. Daarnaast adverteren wij online en informeren wij de (lokale) pers/kranten. Het initiatief hiervoor ligt bij ons en met specifieke wensen vanuit de club kunnen we goed rekening houden

Voor aanvang van de dagen gaan we door middel van een train-de-trainer bijeenkomst alle betrokkenen aan de hand meenemen door het draaiboek. Alle programma's staan online en zijn 24/7 toegankelijk. De trainingsvormen zijn voorzien van een afbeelding, video en tekstuele uitleg. Met de hulp van deze app kan het eigenlijk niet misgaan. En als klap op de vuurpijl kunnen de trainers het hele jaar gebruikmaken van de oefenstof.


Wat regelt de club...

Stap 1. Je bent enthousiast en er is een datum afgesproken. Bij de kantinecommissie vraag je of zij de lunch kunnen verzorgen voor de kinderen tijdens de 3 dagen. Hiervoor is een kant-en-klaar draaiboek, dus ze hoeven niet zelf na te denken over de opzet en invulling. Met verschillende personen binnen de club stem je af welke materialen je de 3 dagen nodig hebt. Denk hierbij aan doeltjes, trainingsballen en hoedjes. Alle overige spullen krijgen je ruim voor aanvang opgestuurd.
Stap 2. Bijna alles is klaar en deelnemers staan zelfs attt5l te trappelen om mee te doen. Maar nu misschien wel het belangrijkste: trainers. Die heb je nodig om de kinderen 3 onvergetelijke dagen te bezorgen. Het beste is om ze persoonlijk te benaderen en direct je enthousiasme kenbaar te maken samen met alle voordelen voor hen en de club. Als club kun je overwegen om de trainers een vergoeding te geven.

Ik heb de brochure opgevraagd. Wat nu?
Wij nemen telefonisch contact met je op om een eerste indruk van elkaar te krijgen. Ook komen we graag langs op de club om meer uitleg te geven over wat de Clubvoetbaldagen voor je club kunnen betekenen.

Wij zijn een kleine club. Kunnen we het dan nog steeds organiseren?
Jazeker. Waarschijnlijk lukt het niet om het kamp volledig te vullen met eigen jeugdleden. Het is dan belangrijk om contact te leggen met clubs in de omgeving en wellicht samen te werken. Samen met de online advertenties van Clubvoetbaldagen proberen we zoveel mogelijk deelnemers te bereiken.

Wat is het minimumaantal deelnemers?
Dat zijn 36. Bij minder is het niet leuk voor de kinderen én niet zinvol voor de andere partijen om de dagen te organiseren. Alle deelnemers krijgen het volledige inschrijfbedrag retour bij een annulering.

Moeten we dit direct meerdere jaren organiseren?
Nee, maar we raden dit wel aan. Op deze manier komt er een stabiele basis qua deelnemers en een constante inkomstenstroom.

Mag het ook een 2-daags, 4-daags of 5-daags kamp zijn?
Dat kan, maar is niet gebruikelijk. In overleg zijn er mogelijkheden om dit vorm te geven.

Wat is het inschrijfgeld voor de deelnemers?
Het inschrijfgeld voor de deelnemers ligt tussen de 135-150 euro. Dit wordt definitief vastgesteld aan de hand van de afdracht naar de club.

Welke materialen leveren jullie?
Er gaat jullie aan niks ontbreken. De tenues (deelnemers en trainers) komen kant-en-klaar aan. Evenals de uitingen op en rondom het veld. Denk hierbij aan een gatendoek, beachflags, promotiedoeken en nog veel meer. En natuurlijk zorgen wij voor de prijzen van de deelnemers. Tijdens het eerste gesprek nemen we dit door.

Komt er iemand van de organisatie langs tijdens de dagen?
Ja. Zeker in het 1e jaar van organiseren is dat van groot belang om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. In overleg bepalen we welk moment het meest geschikt is.

Wat zijn de stappen na het kennismakingsgesprek?
Als beide partijen positief zijn maken we de samenwerkingsovereenkomst, bepalen we de vergoeding en stellen we samen een plan van aanpak op rondom de werving van deelnemers en trainers.


Organisatoren aan het woord


BROCHURE 2024


"De dagen zijn uitstekende teambuilding met als resultaat ook na de voetbaldagen meer samenwerking & overleg in alle geledingen van de club. Daarnaast zijn alle credits en goodwill 100% voor jou en de club."


"Het concept is zeer laagdrempelig om mee te doen. Zowel qua gevoel als zeker qua prijs! Echt een feestje voor alle kinderen."


"Clubvoetdagen is onderdeel van ProCamp Voetbal (www.procamp.nl). Zij zijn sinds 2016 marktleider op het gebied van voetbalkampen. De ervaring en expertise van ProCamp is verwerkt in de Clubvoetbaldagen. Zo krijg jij de beste ondersteuning die er is."


"Elke dag is een belevenis."