Voetballers

Clubvoetbaldagen zijn de allerleukste dagen van je mei, zomer- of herfstvakantie. Tijdens de drie te gekke dagen ga je beter voetballen en daarnaast allerlei leuke (voetbal)spellen doen met je vrienden.

Training net iets anders
Naast alle uitdagende en afwisselende trainingsvormen wordt er een toernooi gespeeld, is er een penaltybokaal en speel je een individuele 7-kamp. Zo ga je de strijd aan met je nieuwe voetbalvrienden en vertrouwde teamgenoten.

Lunchen en lachen
Ook naast het veld valt er genoeg te beleven. Je krijgt natuurlijk een lekkere lunch en daarnaast doe je iedere dag aan speciale animatie mee! Word jij bijvoorbeeld de winnaar van de officiële Clubvoetbaldagen penaltybokaal? Of ga jij naar huis met de hoofdprijs in de voetbalbingo? Naast het voetbal dus veel kans op te gekke prijzen en daarbij maken we van de lunch natuurlijk een groot feest.

Leeftijdsgroepen
Op alle locaties proberen we om de volgende groepen (zie onderstaand) samen te stellen. Dit is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en de leeftijdsverdeling op de voetbaldagen. Op de eerste dag kijken de trainers of de groepen goed (lees; met vriendjes, vriendinnetjes en op niveau) zijn ingedeeld.

  • 6 t/m 7 jaar
  • 8 t/m 9 jaar
  • 10 t/m 11 jaar
  • 12 t/m 13 jaar

Natuurlijk kun je altijd met een vriendje of teamgenoot in een groep worden ingedeeld. Let er op dat je dat even aangeeft bij je inschrijving. Als blijkt dat je toch niet in de juiste groep zit tijdens de 3 voetbaldagen gaan de trainers kijken naar een groep waar je beter inpast. Geef dit altijd aan bij de coördinator op de locatie. Samen kun je dan overleggen zodat je maximaal plezier hebt.