Speciaal trainingsprogramma

Ben je helemaal gek van voetbal? Wij ook! Tijdens deze 3 dagen ga je voelen wat het is om een echte voetballer te zijn. Iedere dag wordt er ten minste 4 uur getraind. Je wordt uitgedaagd om te kijken of je net dat stapje verder kunt gaan dan tijdens de gewone trainingen op je club. Het speciaal voor de Clubvoetbaldagen ontwikkelde trainingsprogramma gaat er voor zorgen dat je heel veel balcontacten hebt in 3 dagen!

Voetballers die strijden op het veld

Voetbaldagen met veel afwisseling en uitdaging
Naast alle speciale trainingsvormen wordt er een toernooi gespeeld, is er een penaltybokaal en o.a. een individuele 7-kamp. Je gaat de strijd aan met je nieuwe voetbalvrienden en vertrouwde teamgenoten. Kortom, zeker geen tijd om je te vervelen! Verbeterde balvaardigheid na Clubvoetbaldagen

Op het veld ben je bijna voortdurend met de bal aan de gang. Speciaal voor deze voetbaldagen zijn technische oefeningen ontwikkeld die ervoor zorgen dat je je balvaardigheid kunt verbeteren. Een betere voetballer word je door hard werken in combinatie met de juiste trainingsvormen, daarom wordt tijdens de trainingen gewerkt aan snelheid, techniek, inzicht maar ook persoonlijke ontwikkeling. Deze onderdelen zul je in alle trainingsvormen bij de voetbaldagen tegenkomen. Je zult versteld staan hoeveel je gaat leren tijdens deze voetbaldagen in je vakantie.