Leeftijdsgroepen

Iedereen wil lekker voetballen en lachen met sportieve jongens en meisjes om zich heen. Daarom zijn gelijkwaardige groepen van groot belang. Uitgangspunten voor de indeling zijn leeftijd, niveau en het fysiek. Daarnaast houden we rekening met de opgegeven vriendjes, vriendinnetjes en persoonlijke voorkeuren.

Leeftijdsgroepen
Op alle locaties proberen we om de volgende groepen (zie onderstaand) samen te stellen. Dit is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en de leeftijdsverdeling op de voetbaldagen. Op de eerste dag kijken de trainers of de groepen goed (lees; met vriendjes, vriendinnetjes en op niveau) zijn ingedeeld.

Als uitgangspunt hanteren we:

  • 6 t/m 7 jaar
  • 8 t/m 9 jaar
  • 10 t/m 11 jaar
  • 12 t/m 13 jaar

Natuurlijk kun je altijd met een vriendje of teamgenoot in een groep worden ingedeeld. Let er op dat je dat even aangeeft bij je inschrijving. Als blijkt dat je toch niet in de juiste groep zit tijdens de 3 voetbaldagen gaan de trainers kijken naar een groep waar je beter inpast. Geef dit altijd aan bij de coördinator op de locatie. Samen kun je dan overleggen zodat je maximaal plezier hebt.


Ook veel gelezen:
Waar kan ik meedoen?
Welke normen en waarden gelden er tijdens Clubvoetbaldagen?

Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen