Voetballen in je schoolvakantie

Clubvoetbaldagen zijn de allerleukste dagen van je mei-, zomer- of herfstvakantie in 2017. Tijdens de drie te gekke dagen ga je beter voetballen en daarnaast allerlei leuke (voetbal)spellen doen met je vrienden.

Trainers halen het beste in je naar boven
De trainers zijn in topvorm omdat ze zelf een speciale Train-de-Trainer cursus hebben gekregen om van de Clubvoetbaldagen een groot succes te maken! Ze zullen je uitdagen met leuke en afwisselende oefeningen op het veld.

Eerst twijfelde ik, maar wat een plezier hebben we gehad :-) - Renzo, 9 jaar

Lunchen en lachen
Ook naast het veld valt er genoeg te beleven. Je krijgt natuurlijk een lekkere lunch en daarnaast zul je iedere dag aan speciale animatie mee kunnen doen zoals de officiele Clubvoetbaldagen penaltybokaal of voetbalquiz met vragen van profs. Heb je de kaart met alle deelnemende clubs al gezien?

Ook veel gelezen:
Hoe krijg ik Clubvoetbaldagen op mijn vereniging?
Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen

Reacties van ouders

"Wat een geweldig concept. Mijn zoon is heerlijk bezig met zijn favoriete spelletje terwijl ik onbezorgd mijn dag kan invullen. Een betere en leukere opvang zou ik niet weten." Marja (moeder van Rik, 10 jaar)


"Mijn kinderen kwamen drie dagen lang met de mooiste verhalen thuis. Top geregeld en bedankt!" Mevrouw Jongerius (moeder van Job, 7 jaar)


"Een sportieve, gezonde, veilige en sociale tijdsbesteding voor de lange kindervakantie. En mijn zonen stonden iedere dag te trappelen om te gaan. Wat kan een vader zich nog meer wensen?" De heer Peperkamp (vader van tweeling Fred & Jimmy, 11 jaar)

>> Voetbaldagen per vakantie