Wat vinden profs van voetbaldagen

Jan Wuytens & Nemanja Gudelj – “Wil je net zo goed worden als ons? Ga dan naar de clubvoetbaldagen. Lekker voetballen met je vrienden in de zomer. Ik zeg doen!”

Kenny Teijsse – “Bij clubvoetbaldagen krijg je de kans om al op je 6e te beginnen met voetballen. Ik zou zeggen, grijp deze kans!”

Benjamin van den Broek – “wil jij komend seizoen het verschil maken en fitter aan het seizoen beginnen? Schrijf je dan nu in voor de Clubvoetbaldagen!”

Edouard Duplan – “Ik stimuleer alle kinderen om naar de Clubvoetbaldagen te gaan. Ik heb het zelf vroeger ook altijd gedaan en ik ben er een betere voetballer door geworden. Dus lekker doen”

Kevin Blom – “Spelplezier is heel erg belangrijk in het voetbal. Vandaar dat ik de Clubvoetbaldagen enorm stimuleer.”

Robbin Ruiter – “Ik heb vroeger altijd meegedaan aan voetbaldagen en keepers dagen. Dat deed ik met heel erg veel plezier. Ik roep iedereen op om zich in te schrijven voor de Clubvoetbaldagen. En dan mag je hopelijk later als je groot bent in al die mooie stadions spelen, net als ik.”

Ruud Boymans – “Voetbal is het mooiste wat er is. Lekker met de jongens en meiden een balletje trappen. Ik roep daarom iedereen op om zich in te schrijven voor de Clubvoetbaldagen.”


>>> Bekijk voetbaldagen per provincie <<<

Ook veel gelezen: 
Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen
Waar kun je je inschrijven voor voetbaldagen?