Reacties van deelnemende clubs

De organisatie van de Clubvoetbaldagen maakt samen met de club een succes van de opvolger van de KNVB voetbaldagen op de club. Tijdens de evaluaties van de Clubvoetbaldagen ontvingen we onderstaande reacties van clubs.

 

“Het was vooraf echt tot in de puntjes toe verzorgd door Clubvoetbaldagen. Mede daardoor was het voor onze club een top evenement!” Adri van Lokven, coördinator RKSV Prinses Irene (Nistelrode)

 

“We hebben zoveel leuke reacties gehad van zowel kinderen als ouders. Een betere PR kunnen we ons niet wensen.” Rick Mulder, coördinator VV Rockanje

 

“Met drie dagen leuke inspanning hadden we genoeg opbrengst om de jeugdafdeling een flinke impuls te geven. Daar hebben wij maar vooral de kinderen het hele jaar plezier van.” Wil de Visser, hoofdtrainer SV Wippolder


Omdat de clubs slechts hoeven te zorgen voor materiaal, lunch en trainers blijft het laagdrempelig voor clubs om deel te nemen.

Ontwikkeling trainers tijdens de 3 voetbaldagen
Clubvoetbaldagen zijn een 3-daags evenement waar trainers een belangrijke rol spelen. Clubvoetbaldagen verzorgt dan ook een volledige train-de-trainerscursus waar de trainers van de club kosteloos aan deel kunnen nemen. Niet alleen de oefenstof wordt behandeld maar ook wordt er nadruk gelegd op de sociale ontwikkeling van kinderen. De trainers zullen completer zijn na de train-de-trainerscursus waardoor de jeugdopleiding van de club een nieuwe impuls krijgt.

Vraag hier de brochure “In 4 stappen naar een succesvol jeugdevenement” op! Dit is de speciale brochure voor voetbalclubs.

Met het organiseren van Clubvoetbaldagen krijgt uw club niet alleen 3 dagen lang glunderende kinderen en trotse (groot)ouders op uw accommodatie. Doordat clubs vanuit Clubvoetbaldagen worden ondersteund met persberichten, foto's, posters, flyers etc. staat de club volop in de belangstelling in de regio. Advertenties in Voetbal International, Facebook en Google zorgen voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid van het voetbalfeest op uw club. Leuke PR voor de club!