Jeugdsportfonds

Namens het Jeugdsportfonds alvast hartelijk dank voor deelname aan Clubvoetbaldagen.

Clubvoetbaldagen support het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Met sporten komen kinderen in contact met andere kinderen en leren zo spelenderwijs, in een nieuwe sociale omgeving, andere regels en omgangsvormen. Regels die ze vaak thuis en op school niet meekrijgen.

Investeren in sporten voor kinderen betekent voor hen een grotere kans op een goede toekomst en verkleint de kans op buiten de boot vallen en negatief gedrag. Daarnaast is sporten ook belangrijk om overgewicht tegen te gaan onder de jeugd in Nederland.


Clubvoetbaldagen organiseert leuke voetbaldagen in de veilige omgeving van de voetbalclub. Samenwerken, respect voor elkaar en je goed voelen zijn kernwoorden van deze voetbaldagen. Hierbij zorgen de trainers en begeleiders voor ondersteuning en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Middels een financiële bijdrage aan het Jeugdsportfonds draagt Clubvoetbaldagen bij aan meer sportende kinderen in Nederland. En daar zijn we trots op!


Ook veel gelezen:
Zijn er Clubvoetbaldagen bij mij in de buurt?
Sporten in de veilige omgeving van de voetbalclub
Hoe krijg ik Clubvoetbaldagen op mijn vereniging?
Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen
Praktische informatie voor de Clubvoetbaldagen