Filosofie Clubvoetbaldagen

Clubvoetbaldagen is een onderdeel van ProCamp (www.procamp.nl) en is ontstaan vanuit de voetbalkampen zoals die sinds 2007 op professionele wijze worden georganiseerd door ProCamp. Deze voetbaldagen zijn het meest gekozen alternatief voor de gestopte KNVB voetbaldagen. In 2015 en 2016 werden er bij +/- 60 KNVB-clubs Clubvoetbaldagen georganiseerd.

Voetbaldagen een sportief alternatief in de schoolvakantie
Tijdens de schoolvakanties hebben kinderen veel vrije tijd. Ze zijn regelmatig te vinden achter de televisie, playstation en/of iPad. Clubvoetbaldagen vindt het leuk om kinderen een sportief en afwisselend alternatief te bieden. De vriendjes kunnen uiteraard ook gewoon meedoen omdat je geen lid hoeft te zijn van een voetbalclub. Doordat Clubvoetbaldagen veel aandacht schenkt aan alles wat er op en naast het veld gebeurt worden de sociale vaardigheden van de kinderen vergroot. Maar bovenal is het een geweldige voetbalervaring waar de kinderen nog lang van kunnen nagenieten.

Ouders hebben met de voetbaldagen een veilige, sportieve en betaalbare opvang voor hun kinderen

De veilige omgeving van de voetbalclub geeft een vertrouwd gevoel. Samenwerken, respect voor elkaar en je goed voelen zijn kernwoorden van onze voetbaldagen. Hierbij zorgen de trainers en begeleiders voor ondersteuning en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Tijdens de Train-de-Trainerscursus wordt extra aandacht besteed aan de sociale omgangsnormen van de deelnemers. Clubvoetbaldagen vindt het van belang dat alle kinderen zich veilig en prettig voelen tijdens deze drie voetbaldagen.
   Enkele redenen om voor Clubvoetbaldagen te kiezen:

- Het is gezond, sportief en leerzaam;
- Goede afwisseling in de schoolvakantie;
- Het is in de buurt; uw kind slaapt gewoon thuis;
- Er is maximale aandacht voor veiligheid tijdens de Clubvoetbaldagen;
- Door de overzichtelijke groepen kan uw kind individueel worden gecoacht, zowel op voetbal als op sociaal gebied;
- Iedere dag is er een extra beleving voor uw kind met een (door een prof ingesproken) quiz of activiteit.
- U ondersteunt met deze voetbaldagen de organiserende club. De club wordt hierdoor financieel gezonder en kan meer plannen uitvoeren.


De voetbalclub ontvangt een aantrekkelijke vergoeding per deelnemer, deze inkomstenbron wordt door de club vaak ingezet voor extra ontwikkeling van de jeugd. Door het inschrijfgeld van €103,- (inclusief alle extra's zoals een lunch, certificaat, vaantje en volledig tenue) kunnen veel kinderen dit evenement meemaken. Clubvoetbaldagen creëert door de structuur en opleiding van de trainers een veilige omgeving waarin kinderen zich vrij voelen en optimaal kunnen ontplooien.

Kortom: In voetbal is meer mogelijk voor uw kind. Clubvoetbaldagen combineert sportiviteit in al zijn vormen!


>>> Bekijk voetbaldagen per vakantie

Ook veel gelezen:
Gratis brochure voor clubs: In 4 stappen naar een succesvol jeugdevenement
Vergelijk alle aanbieders van voetbalkampen